Agnes




Ida tyckte det var längesen Agnes fick vara med på bloggen och det kanske stämmer. Idag var det lite vår i luften och det verkade Agnes också märka. Det var ett tag sen hon satt och spanade ut på det här sättet, sådär så man får dåligt samvete att man har henne inomhus.

Bebismage eller avlastningsbord?






Evil Eye och jäkligt sur gubbe





Föreläsning a´ la pedagogen




Jag satt idag och njöt av föreläsarens klingande småländska. När jag vänder mig om för att få bekräftelse av Niklas och Emelie att det är en väldigt inspirerande föreläsning möts jag av synen ovan.

Detta fick mig att tänka på vissa Chalmersföreläsningar där risken att falla in i sömn var påtaglig på morgonlektionerna. Risken var nog som störst på Java-föreläsningarna som man av någon anledning gick på gång efter gång....

man bör inte stressa på morgonen



Tema Vatten




Ikväll fick det bli lite målarverkstad på Brynolfsgatan. Vi ska ha med oss en egenhändigt ritad/målad bild på temat vatten till föreläsningen imorgon. Tankar bakom bilden : briggen blue bird av hull möter färjan-håkan.

En kväll på Tidbloms




Det blev en lugn kväll igår. Varken jag eller Ida var riktigt i form och åkte hem kring halv tio. Innan dess hade jag hunnit sätta i mig halva buffén själv och var på gränsen till "stinno". Trots det kände vi oss lite sugna på de utlovade småkakorna när vi låg i sängen :)
Jag hoppas presenten var bra Tooby och att du hade en fortsatt trevlig kväll!

Jag var ännu segare idag på morgonen men faktiskt fick arla mig på bättre humör. Känslan av att göra lite nytta kan faktiskt ha en positiv effekt. Kanske kan ett par timmar på skolan i morgon göra mig lite pigg också.

Nu ska jag gå och lägga mig och ta upp striden med ännu en säsong av Lost. Jag kommer nog inte ihåg hälften vad som har hänt men det är alltid lika spännande ändå. 24 har också börjat igen så man är ju nästan "tvungen" att titta på det också. Jack Bauer är trots allt Jack Bauer.

Grattis i efterskott Kilmister!




Jag behövde inte fundera så länge..

En av de bästa svenska låtarna 2008



Lyssna och njut. Själv ska jag strax iväg på Kilmisters 30-års kalas. Jag borde kanske lägga upp en fin bild till hans ära.... Jag ska fundera på saken.

Skål!





Sekunderna innan sa han..




den där (jävla?) kameran..

Skolstart




Ny kurs idag, vilken ser ni på bilden. Ska bli roligt att läsa lite nytt nu, det började bli lite mycket naturvetenskap på slutet av förra kursen. Jag var och hämtade mina sista rapporter idag ("Strålande!" och "Utmärkt!" om man får skryta) så nu är jag redo att ta mig an vårens utmaningar. Det känns som det kommer bli en bra kurs!

En annan positiv sak med att börja en ny kurs är inhandlandet av nya anteckningsböcker. Här duger det inte med vad som helst. De jag hittade idag hade en härlig textur och lagom storlek. Självklart ska det vara helvita sidor så man kan kladda lättare :) Favoriterna är egentligen dessa men de är tyvärr en aning dyrare än de flesta andra så idag fick det bli ett annat märke.

34+2


Sköna söndag






håkanhicka





Nu är sängen på plats



Stad i ljus






på väg till skolan i fredags

självkondens




Kokande pastavatten -> imma på objektivet -> suddigt självporträtt

Axel Dahlströms Torg









Känns som det bara blir bilder i väntan på spårvagnen. Men det är inte alltid jag hänger vid Axel Dahlströms torg så varför inte...

planschkonstruktion




Grupparbete i skolan. NI får antagligen se det färdiga resultatet på fredag, kanske.

Min resekamrat




Pluras En resa genom ensamheten har varit min resekamrat under pendlandet till skolan. Tyvärr skriver han sjukt mycket om mat vilket gör att man blir hungrig hela tiden. Han skriver även mycket om sprit,kvinnor och knark. Men på något lustigt sätt så är det maten jag blir mest sugen på. Den blir nog färdigläst idag så nästa vecka får jag nog släpa med mig tegelstenen jag fick i julklapp av mamma, den verkar riktigt bra. Jag återkommer med titel senare. jag har den inte i huvudet just nu.

Jag bör väl tillägga att jag inte lyssnat mycket på Eldkvarn men är mycket nöjd med senaste skivan Hunger Hotel.

Trevlig helg, för min del blir det plugg och jobb :(

Snö, tags och tankar på september.










Snö idag igen! Den låg inte så länge men tillräckligt för att barnen kunde leka en del. Jag vikarierar på min VFU-skola denna och nästa vecka och där var snön populär. Sista bilden ovan fick mig att tänka tillbaka på varmare tider.

Ida Gravid







Singstar


Igår var det många härliga moves och sköna toner i gamlestan. Därför blir det extra många bilder idag.
Klicka på bilderna för att få upp dem i större format. De bilder jag är med på är antagligen tagna av Suko, Pontus eller Hell... jag har inte riktigt koll.


     

     

     

   

Lugnet före stormen











Flitens lampa lyser starkt på Pedagogen.







Hos vissa lös den dock lite svagare ibland...

Pizza, yatzy och fika hos Suko/Nobelius





Det är segt att börja jobba 14.00.....


gulåblå




Tema Peruk





På väg hem på det nya året.







Nja, nu gick jag väl inte hem hela vägen till Brynolfsgatan. Jag roade mig bara i kylan medan jag väntade på bussen. Inte glömde jag mitt fina glas jag fått under kvällen heller.

Bilder från festen kommer med stor sannolikhet upp snart.

Gott nytt år!

RSS 2.0