Mumsa banan


Då Sigrid inte har gått upp så mycket som hon borde och hon blivit väldigt mycket tjurigare med maten så är varje måltid en kamp. Jag försöker testa alla möjliga saker och denna veckan går det framåt. Idag fick hon i sig kall gröt med smör och blåbärssylt till frukost. Det slank även ner en halv rostad macka. Vid lunch funkade inte Flygande Kalle alls utan det fick bli mandariner med grädde. Det är ju iofs mycket roligare att sitta och plocka fruktbitar själv än bli matad med någon risröra :)  Efter lite fika på öpnna förskolan så blev det banan med grädde när vi kom hem. Mosad banan var fint men att själv hålla och äta i en halv banan var finfint. Senare på kvällen när Ida kom hem så värmde hon upp en matlåda med Köttfärs Bombay till sig själv. Helt otippat åt Sigrid som en galning, hon som inte brukar vara så förtjust i vår lagade mat. Och som kvällsmat blev det gröt med sylt igen. Skönt att se henne äta igen. Vi får hoppas att det håller i sig. (Sen att bordsskicket inte är perfekt alla gånger gör inte så mycket)






Kommentarer
Postat av: Jenny

Det är verkligen jobbigt när dom inte vill äta!



Ville har också blivit mkt svårare. Innan åt han nästan allt. Både hemlagat och burkmat. Nu äter han 4-5 skedar, sen klöks han. Det ser ut som han ska kräkas varje gång. Här funkar yoggi med havrekuddar bäst + välling såklart.



Pasta funkar bäst när det gäller mat. Ris ch potatis är ingen hit alls. Pannkakor är också gott tycker Ville.



Mkt bra att du går till Ö.F Calle. Det skulle Jeppe aldrig göra. Det brukar inte vara många pappor i Nybro när vi är där.

2010-02-03 @ 08:31:41
URL: http://jennymelin.bloggagratis.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0