kroppkaketillagning


1. Koka potatis
2. Kör potatisen i matberedaren

3. Skala rå potatis
4. Matberedaren igen
5. Pressa ut vätskan

6. Blanda ihop

7. Tillsätt mjöl

8. Plocka fram fläsket som du stekt med lök och kryddpeppar

9. Vänta på att vattnet ska koka upp
10. Forma bollar och fyll med fläsk

11. Placera kroppkakorna i kastrullen

12. Vänta...

13. ..fortsätt vänta..

14. Servera med smält smör och grädde

Kommentarer
Postat av: ....FAR

Tack för receptet. Får se om jag vågar försöka

ngn gång.

2009-02-23 @ 17:31:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0